Geng Budak Malas ^^

Friday, November 18, 2011

Jakun Pulak Aku Tengok benda ni... hehe


hehehe....
Tadi kan, aku nak balik Pahang, macam biasalah kalo nak pergi Titiwangsa kena naik tren LRT dulu kan. Beli-beli tiket dorang bagi benda alah ni, sila tengok gamba kat atas yer. Tercengang la jugak, adehh nak tergelak pon ade. Ape den nak buat dengan benda alah ni...hahaha.
Rupa-rupa nya token ni ganti tiket , just scan je token tu macam card touch n go tu. Senangkan...Baru lagi ek?? 2 minggu lepas aku balik, rase nya pakai tiket biase lagi. Tapi bagus la gak dorang tukar sistem cam ni , cepat cikit kot.... yeker?? yela kot...hehe. Ok lah, tu je for today, tata titu i love u ^^


ole3 dari korea , rabbit hidung B***. Comei... tapi, hahaha....adehhh. Buang sama itu idong. Pepon thanks sis, leb u muah3

4 comments:

  1. token ek benda tu ? haha baru tahu .

    ReplyDelete
  2. hehehe,
    ntahla, sy main bg name je...
    tak tau nk pnggil ape...

    ReplyDelete