Geng Budak Malas ^^

Saturday, April 5, 2014

Menjual Susu Kambing Online : Nina Kameng

Assalamualaikum...

Berminat nak cuba susu kambing perisa cokelat "Nina Kameng" yg pastinya tiada kandungan gula, tetapi tetap manis dengan manis madu.. 

Wah.....ayat cik ezny macam nak meniaga pulak kan...huhu.
Sebenarnya cik ezny nak tolong my sis jual susu kambing perisa coklat "Nina Kameng" ni.....

Kalau tanya cik ezny sedap ke susu kambing coklat ni, opcoz la cik ezny kata sedapkan. Tapi memang sedap pun uolls cik ezny tak tipu. Sebab susu ni campur coklat, so pada uolls-uolls yang susah nak telan susu ni mesti tak ada masalah kalau nak minum "Nina Kameng ni". Lagi satu, nak bancuh "Nina Kameng" ni senang je. Korang just tambah air panas je, tak payah tambah gula or susu pekat. Sebab manis dia, manis madu.

"Nina Kameng" ni sesuai untuk diminum untuk seisi keluarga, kanak-kanak berumur atas setahun pun dah boleh minum. My mom and my dad, yang tak minat sangat minuman perisa coklat pun, dorang layan "Nina Kameng" ni. Sebab tu cik ezny kata "Nina Kameng" sesuai untuk seisi keluarga. 

Untuk family cik ezny, selalunya satu bungkus boleh tahan 2 minggu sebab kitaorang memang kerab minum. Tapi kalau uolls punya family tak ramai , satu bungkus boleh tahan sampai sebulan. Semua bergantung pada kadar kekerapan korang minum.

Harga Nina Kameng ni RM 30 sebungkus tidak termasuk postage ....
To those yang berminat untuk membeli "Nina Kameng " ni, feel free to contact  my number (Cik Ezny) 011-23459919 atau 017-9463106  or my sis (Puan Arina) 013-4265711, . Kalau nak email dekat cik ezny pon boleh eznydyana@gmail.com . Kalau ada apa-apa pertanyaan just tanya dekat number dan email yang cik ezny bagi tu okay.....

Atau korang boleh lawati page di facebook  Liyanina Lifestyle  untuk mengetahui produk dengan lebih lanjut....




Review



Homemade cookies (Nina Kameng)



6 comments:

  1. Replies
    1. xde... dia bau mcam air coklat. sedap =)
      kalau berminat nak beli bleh email atau msg kt no sy...

      Delete
  2. dah ada stok ke sis? kalau dah ada , mohon wassap sy , 012-9525474.. tq

    ReplyDelete
  3. Sy nak jg.0198502684my wasap k. Tq

    ReplyDelete
  4. Susu ni Dr.one dah xkeluarkan, dia dah stop tapi ganti dgn susu faqqih,bg ya berminat bole whatapp 0195143634

    ReplyDelete
  5. Susu ni Dr.one dah xkeluarkan, dia dah stop tapi ganti dgn susu faqqih,bg ya berminat bole whatapp 0195143634

    ReplyDelete