Geng Budak Malas ^^

Thursday, August 18, 2011

Ezny is nini

Assalamualaikum

Hey there, yang ni my second blog, blog lame ntah apa ntah problems dia setting dia berubah. Puas dah den cube betolkan, tapi tak jadi jugak....sob3 sedih nye :(
Abes blog lama saya tu, tak sampai setahun pon lagi tapi banyak dah aku berabes masa berkapel dengan blog dulu. Tiba-tiba jadi macam gitu pulak, ada rasa cam putus cinta pon ada ni.... muaaaaaa , siape ada tisu ??? bagi kat kita boleh tak... air mata tak mau berhenti nii....sob3

CUTTTTT!!!!
Ok baik, stop berdrama yer ezny tak ada orang pon nak kesian kat ko tu...ermmmm. Tapi still sedih lagi.Memandangkan yang ni first post , aku just nak kenalkan diri sikit jela. ehemmm3

Nama diberi... rahsia. Umur pulak....rahsia. Tarikh lahir....rahsia. Tempat tinggal ....pon rahsia. Tempat belajar... taknak bagitau la. ^^' (asal la gedik sangat perempuan ni korang kata kn) hahahah.... takde la gurau je tu

NAMA: NOR IZNI DIYANA BT YAHAYA
TARIKH LAHIR:9 JANUARI 1991
ASAL: PAHANG

Tujela kot, yang penting korang kena tau aku ni just super duper simple.... tak suka masalah. Sebab aku tak reti nak selesaikan masalah . Yang lain maybe friendly dan senang nak masuk gan orang....

Sooo.... korang2... dah baca ni.... follow la saya, saya berjanji akan follow korang balik tapi kena tinggalkan links la yer...hehehe

big hug tu u allzzz

2 comments:

  1. haiii.. slamt berkenalan... add la akak kt fb yer =)

    ReplyDelete
  2. haiii...slmat bkenalan kak...okeys ^^

    ReplyDelete