Geng Budak Malas ^^

Friday, August 26, 2011

My Doodle

Assalam korang-korang

Sehari dua ni aku semangat betol buat doodle, maklumlah baru belajar kan...huhu. Yang expert pakai photoshop dorang buat doodle pakai benda alah tu, tapi aku takda software tu so aku nak buat doodle ni just pakai photoScape je. Tapi boleh la, setakat ni puas hati...hehehe. Jom tengok hasil nye....Jeng3 !!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*

yang ni my first doodle... simple je

yang second comel la ckit...hohoho. maaf terpuji diri sendiri pulak. Tampar mau


doodle ni aku buat khas untuk kak uda and abang aziz the sweet couple.... request by abang aziz

p/s-nak memimprove kan lagi my skills.... hoyeah...jelez tengok doodle orang lain comel je, aku punya muka cam tak siap , tapi yang penting usaha sendiri ...kan kawan2 ^^

6 comments:

  1. muhsin-owh yeker.... ^^
    cik nisa- thnx yer :)

    ReplyDelete
  2. aq da wat ! tgk ko nye na gak ! so tgk la kat fb doodle aq..thanz la aq follow ko nye step nie..HAHAHA

    ReplyDelete